друкувати


Учасники проекту "Молодь і влада" завершили стажування

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-04-01 01:00:59

Стажери проекту "Молодь і влада" отримали сертифікати про проходження ознайомчої практики в структурних підрозділах облдержадміністрації.

Впродовж трьох місяців кращі студенти ВНЗ та активісти громадських організацій мали змогу вивчити особливості роботи органів виконавчої влади. Найактивніші молоді люди після успішного проходження конкурсної комісії рекомендуються в кадровий резерв та мають можливість працевлаштуватися у майбутньому.

"У вас була можливість побачити роботу зсередини, брати участь у різноманітних заходах та зустрічатися з відомими і впливовими людьми, - зазначив радник голови облдержадміністрації Сергій Адамович. - Ви отримали неоціненний життєвий досвід, який зможете використати в майбутньому і фахово оцінити роботу чиновників та державних службовців."

Стажування складалося з декількох етапів, які дали можливість молодим людям продемонструвати цілеспрямованість, комунікабельність, бажання вчитись чомусь новому та спробувати себе у ролі держслужбовця. Проект "Молодь і влада" це - крок влади до більшої відкритості та прозорості перед громадою і хороший старт для людей, які прагнуть пов’язати своє життя із державною службою або займатися активною громадською діяльністю.

Завершили проект "Молодь і влада" 17 стажерів з 28 учасників, які проходили ознайомчу практику в облдержадміністрації.

Джерело: Прес-служба Івано-Франківської обласної державної адміністрації