друкувати


Івано-франківський депутат Василь Попович піде у ВР?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-03-31 09:00:31

Кандидатом у народні депутати України на проміжних виборах до парламенту по одномандатному виборчому округу №83 (м. Івано-Франківськ) від ВО "Свобода" став голова обласної організації партії Василь Попович.

Відповідне рішення було прийнято сьогодні на з'їзді ВО "Свобода" у м. Києві. Кандидатуру Василя Поповича підтримали усі 568 делегатів з'їзду з 24 областей, Автономної Республіки Крим, міст Києва та Севастополя.

Василь Попович координував діяльність Штабу національного спротиву в Івано-Франківській області під час Революції Гідности. Окрім того, він є головою фракції ВО "Свобода" в Івано-Франківській обласній раді. 22 березня на обласній конференції партії Василя Поповича обрано головою Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода".

Відзначимо, Центральна виборча комісія призначила проміжні вибори народного депутата України в одномандатному мажоритарному окрузі № 83 (м. Івано-Франківськ) на 25 травня 2014 р. Таке рішення було прийняте у зв'язку з тим, що Верховна Рада України своєю постановою від 28 лютого достроково припинила повноваження народного депутата України свободівця Олександра Сича, який за власним бажанням склав повноваження після того, як його було призначено Віце-прем'єр-міністром України.

Джерело: Прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода"