друкувати


Народні депутати з Прикарпаття потрапили у список осіб, перебування яких є небажаним на території Криму

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-03-27 05:00:08

Список персон нон грата у Криму оприлюднила Державна Рада республіки Крим на своїй сторінці в ФБ. У список, що складається з 320 осіб потрапили в основному нардепи України і високопоставлені чиновники.

У тому числі – лідери партій «УДАР» та «Свобода» Віталія Кличко та Олег Тягнибок, в.о. Президента Олександр Турчинов , прем'єр -міністр Арсеній Яценюк , глава МВС Арсен Аваков , голова СБУ Валентин Наливайченко, генпрокурор України Олег Махніцький.

У "чорному списку" також народні депутати з Прикарпаття. Зокрема, від партії «УДАР» Роман Чернега, від «Батьківщини» - Дмитро Шлемко, Володимир Шкварилюк, Ольга Сікора, Василь Гладій, від «Свободи» - Руслан Марцінків та Руслан Зелик, позафракційні – Юрій Дерев’янко, Олександр Доній і навіть «тушка» Володимир Купчак. Прізвище віце-прем’єр-міністра Олександра Сича, який нещодавно склав повноваження нардепа, у списку відсутнє.

Також не потрапили у список, голова партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко та лідер кримськотатарського народу, народний депутат від «Батьківщини» Мустафа Джемілєв.

Джерело: Галицький Кореспондент