друкувати


Пального та акумуляторів потребують військові на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-03-25 04:20:48

Військові на Прикарпатті потребують допомоги для відновлення техніки, особливо гостро відчувається нестача пального та акумуляторних батарей.

Про це в Івано-Франківську на прес-конференції повідомив обласний військовий комісар Ігор Павлюк, передає кореспондент Укрінформу.

"Військові потребують пально-мастильних матеріалів. Техніка, яка стоїть на складах, без ПММ. Ще одним болючим питанням є акумуляторні батареї", - зазначив Павлюк.

Він зауважив, що "бум" біля військових комісаріатів припинився після 17 березня, коли обласна Рада оброни взялася за формування першого батальйону. Поповнити його ряди зголосились майже 3,5 тис. добровольців. Втім, за словами Павлюка, військові відчувають гостру потребу у фахових зв'язківцях, механіках та водіях бронетехніки.

Відомо, що на благодійний фонд для проведення мобілізаційних заходів в області переказано понад 800 тис грн. Раніше Івано-Франківська обласна рада ухвалила цільову програму фінансування мобілізаційних заходів, кошторис якої складає 18 млн грн.