друкувати


Приймаються заявки для участі в VІ Всеукраїнському театральному фестивалі "Коломийські представлення"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-03-05 02:20:50

Коломийський академічний обласний український драматичний театр імені Івана Озаркевича започаткував традицію проведення театрального фестивалю - Всеукраїнського театрального фестивалю "Коломийські представлення".

Наступний, шостий театральний фестиваль "Коломийські представлення" відбудеться в період з 9 по 14 вересня 2014 року. Фестивальне дійство відбудеться в рік знаменної дати - 200-річчя з дня народження Великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка.

До участі у фестивалі "Коломийські представлення" запрошуються театральні колективи України та зарубіжжя, які якісно вирізняється в театральному річищі – чи ракурсом репертуарної політики, чи схильністю до сценічного експериментаторства. Мається на увазі театри, які мають в репертуарі ексклюзивні роботи, що відносяться до розряду:

1. Сценічних першопрочитань (драматургічні твори вперше поставлені на театральній сцені; інсценізації літературних творів; несправедливо забуті класичні твори, які отримали нове сценічне життя);

2. Сценічних і жанрових експериментів;

3. Новаторських в сценічній матеріалізації творчих думок та ідей;

Конкурсна програма фестивалю буде включати, як роботи для дорослої аудиторії, так і вистави для дітей та юнацтва. Фестиваль "Коломийські представлення" - свято для всіх категорій глядачів!

Заявки на участь у фестивалі приймаються оргкомітетом до 15.06.2014 р.

Додаткова інформація на сторінці: "Шостий фестиваль"

 

Прес-служба фестивалю