друкувати


Уряд забезпечить додаткові виплати для військовослужбовців Збройних Сил, - Арсеній Яценюк

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-03-05 02:15:47

Кабінет Міністрів прийме рішення про додаткове фінансове забезпечення і виплати для військовослужбовців Збройних Сил України. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час засідання Уряду в середу, 5 березня.

Від імені Уряду України Прем’єр-міністр висловив слова найвищої подяки Збройним Силам України та Військово-Морським силам Збройних Сил України, розташованим на території Автономної Республіки Крим.

"Це люди, які присягнули народу України і виконали присягу", - наголосив Арсеній Яценюк.

"Те, що українські Збройні Сили не здалися агресорам, свідчить про високий патріотичний дух, національну гідність, яка є сьогодні в Україні", - підкреслив Прем’єр-міністр.

Арсеній Яценюк нагадав, що вчора звернувся до Міністра оборони та Міністра фінансів з вимогою негайно підготувати проекти рішень про допомогу Збройним Силам України.

"Сьогодні будуть прийняті рішення про додаткове фінансове забезпечення і додаткові виплати для військовослужбовців українських Збройних Сил. Незважаючи на те, що в нас казна порожня, для героїв України Уряд зробить все, щоб вони відчували: українська держава їх шанує, поважає і турбується про них", - наголосив Прем’єр-міністр.

Джерело: Урядовий портал