друкувати


Коломийська ОДПІ: Ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами можна отримати у Центрі обслуговування платників

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-03-05 03:15:22

Суб’єкти господарювання які мають намір отримати ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, подають заяву до Центру обслуговування платників за місцем проведення торговельної діяльності або до Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області.

Для отримання ліцензії до заяви додається довідка про реєстрацію електронних контрольно-касових апаратів (книг обліку розрахункових операцій), що знаходяться у місці торгівлі, вказати вид господарської діяльності - роздрібна торгівля алкогольними напоями або тютюновими виробами.

У заяві додатково зазначається перелік касових апаратів (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, та їх адресу.

Крім цього, слід вказати інформацію про касові апарати: модель, модифікацію, заводський номер, виробника, дату виготовлення, та реєстраційні номери книг обліку розрахункових операцій, які знаходяться у місці торгівлі.

Ліцензія або рішення про відмову в її видачі видається заявнику не пізніше 10 календарних днів з дня одержання документів.

Видаються ліцензії заявникові при пред'явленні ним документа, що посвідчує особу (для фізичних осіб), або уповноваженому на те представнику заявника за довіреністю.

Джерело: Прес-служба Коломийської ОДПІ