друкувати


До охорони важливих об'єктів Криму залучено військовослужбовців Росії. Це визнає АКСЬОНОВ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-03-01 01:15:55

Кримський прем’єр Сергій Аксьонов визнає, що до охорони важливих об'єктів автономії залучено військовослужбовців Чорноморського флоту Росії.

"Працюють усі служби в штатному режимі - СБУ, МВС, прокуратура. Всю ситуацію в автономії взято на контроль. При цьому налагоджено співробітництво з чорноморським флотом щодо охорони життєво важливих об'єктів в автономії. Спільно групи працюють. Я впевнений, що вони зможуть виконати завдання з охорони громадського порядку", - заявив він під час виступу на відкритті засідання Ради міністрів Криму, яке було показано в екстреному випуску новин "ДТРК "Крим".

В ніч на 27 лютого, невідомі із зброєю захопили будівлі Верховної ради автономії і Ради міністрів Криму в центральній частині Сімферополя, піднявши над будівлями прапори Росії.

На під`їздах до Сімферополя була помічена колона із 40 БТР, а також з’явилася інформація про перекидання збройних сил Росії на територію Криму.

На сьогодні над Кримом повністю закритий повітряний простір, а також перекрито блокпостами в`їзди по суші на територію автономії на перешийку перед містом Армянськ і на Чонгарі. Керівник Міністерства оборони України Ігор Тенюх сьогодні, 1 березня, повідомив, що Росія продовжує нарощувати свою військову присутність у Криму.

Джерело: Радіо Свобода