друкувати


Голова НБУ Степан Кубів вважає, що курс долара щодо гривні скоро буде стабілізований

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-02-25 01:20:32

Як повідомляє кореспондент Еспресо.TV, за словами Кубіва, стабілізація залежить від підтримки кредиторів.

Вже розпочались переговори із представником ЄС з питань закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон та розмови з кредиторами з ЄС. Переговори із МВФ розпочнуться завтра.

"Ми повинні створити інвестиційний клімат. В нас є чітка програма кроків, але ми зможемо їх робити лише після того, як буде створений уряд національної довіри", - зазначив Кубів.

Голова НБУ також зазначив, що в нього були зустрічі із банками великої групи і наголосив, що НБУ буде працювати на засадах прозорості та відкритості.

"Для мене ця посада не є винагородою, а є великою відповідальністю", - заявив Кубів.

Як повідомляє кореспондент Еспресо.TV, за словами Кубіва, стабілізація залежить від підтримки кредиторів. Вже розпочались переговори із представником ЄС з питань закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон та розмови з кредиторами з ЄС. Переговори із МВФ розпочнуться завтра.

 

«Ми повинні створити інвестиційний клімат. В нас є чітка програма кроків, але ми зможемо їх робити лише після того, як буде створений уряд національної довіри», - зазначив Кубів.

 

Голова НБУ також зазначив, що в нього були зустрічі із банками великої групи і наголосив, що НБУ буде працювати на засадах прозорості та відкритості.

 

«Для мене ця посада не є винагородою, а є великою відповідальністю», - заявив Кубів.