друкувати


Що буде з головним прокурором Прикарпаття?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-02-25 01:30:50

Вчора в Івано-Франківську відбулось засідання комісії обласної ради з питань етики, регламенту та захисту прав людини за участі правоохоронних органів та судів області.

На ній доповів і головний прокурор області Олег Хряпа. Він розповів, що працівники прокуратури вже повернулись на свої робочі місця. Інвентаризацію прокуратура після штурмів ще не проводила. На даний момент Хряпа просить повернути жорсткі диски вилучені активістами у прокуратурі оскільки без них ускладнюється їхня робота.

Хряпа піддався чималому моральному тиску з боку комісії. Депутати, активісти та інші працівники прокуратури, які прийшли на засідання, щоб виступити проти свого керівника, звернули увагу на те, що він працював на злочинний рижим Януковича, не виходив до людей під час пікетів, відкривав кримінальні провадження проти активістів, залякував у своїх відеозверненнях народ Прикарпаття.

Активіст Роман Островський нагадав депутатам, що це зайвий раз доказує, що на керівні посади у правоохоронних органах мають бути місцеві люди. Депутати закликали Хряпу писати заяву на звільнення.

На це Олег хряпа відповів, що сьогодні, 25 лютого, за наказом він має прибути до генеральної прокуратури України де розглянуть питання його керівництва прокуратурою Прикарпаття, - повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо»

Крім того, депутати запитали Хряпу де він був коли активісти штурмували прокуратуру, на що він чесно зізнався, що втік через задній вихід.

Джерело: Бліц-інфо