друкувати


Коломийщина: опломбовано кабінети РДА, заборонено розважальні заходи, оголошено жалобу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-02-19 02:00:03

Відбулося засідання Президії Коломийської районної ради. Депутати обговорили ситуацію в країні та прийняли рішення - заборонити розважальні заходи на Коломийщині.

Також обранці звернулися до представників адміністрації забезпечити роботу життєво важливих служб району. Опісля присутні опломбували кабінети керівників РДА.

Засідання Президії районної ради розпочали із хвилини мовчання. Депутати вшанували пам'ять загиблих у ніч на 19 лютого. Далі обранці прийняли рішення заборонити будь-які розважальні заходи в районі. Всі присутні мали нагоду висловитися, щодо подій в країні, на Прикарпатті та Коломийщині.

Окрім цього обранці закликали адміністрацію налагодити роботу швидкої, лікарень, соціальних служб та органів правопорядку. Адже, як зазначив депутат Михайло Бойко, зараз головне, щоб люди були забезпечені всім необхідним, а ті хто від'їжджатимуть на Майдан отримували потрібні засоби захисту.

Члени Президії погодилися, що виконувати обов'язки керівника адміністрації буде Любов Михайлишин. Вона в свою чергу розповіла, що всі управління та відділи працюють у звичайному режимі. Є проблеми із виплатою заробітної плати та пенсій. Однак, їх мають усунути за кілька днів.

Рішенням Президії до кінця тижня на Коломийщині оголошено жалобу. Опісля засідання всі депутати склали протокол та опломбували двері кабінету голови райдержадміністрації, його першого заступника та керівника апарату. На робочих місцях залишаються Любов Михайлишин та Ярослав Мочернюк.

    

Джерело: НТК