друкувати


"Правий сектор" пояснив дії хлопців у масках на сесії Івано-Франківської облради

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-02-06 05:00:35

"Правий сектор" пояснив чому, і при яких обставинах представники "кривавої партії" покинули сесію Івано-Франківської обласної ради.

"Видворення представників так званого угрупування під назвою "Партія регіонів" - це адекватна реакція громадськості на їх антиукраїнську та антинародну діяльність. Зокрема, Богдан Гдичинський, в минулому замміністра юстиції, а нині заступник керівника секретаріату Вищої ради юстиції, напряму представляє владу Януковича.", - говорять в організації.

Зокрема, у "Правому секторі" звертають увагу, що ні до Ігоря Луканя, ні до Богдана Гдичинського сила не застосовувалася. Вони, розуміючи всю відповідальність за незаконні дії партії Януковича, похиливши голову, на прохання депутатів обласної ради самостійно вийшли із залу (виключно під наглядом "хлопців у масках").

"Спроба будь-якого тиску на людей, які захищають громаду від протиправних діянь, є незаконними та нікчемними. Більш того, звертаємося до працівників правоохоронних органів не догоджати ставленикам "кривавої партії", а переходити на бік українського народу та забезпечити їх конституційні права", - резюмували активісти.

Нагадаємо, 3 лютого хлопці в масках супроводжували членів фракції "Партії регіонів" до виходу із сесійної зали Івано-Франківської обласної ради і правоохоронці вважають, що такі дії містять в собі ознаки кримінального правопорушення, яке виражається у перешкоджанні роботі народних обранців, обраних в порядку встановленим Конституцією і Законами України та повноваження яких визнані, розпочалися і не припинені в установленому Законом порядку (тобто вчинення дій, що перешкоджають реалізації ними своїх повноважень, таких як представлення інтересів територіальної громади).

Джерело: Стик