друкувати


Оголошено винагороду за інформацію про вбивць ВЕРБИЦЬКОГО і СЕНИКА

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-02-06 01:00:31

За інформацію, яка допоможе знайти та засудити вбивць галичан Юрія Вербицького і Романа Сеника, оголошено винагороду у розмірі 100 тис доларів США. Про це 6 лютого на сесії Львівської міськради заявив депутат від Християнської Республіканської партії Богдан Панкевич.

"Я уповноважений оголосити заяву від громадської організації "Українська Галицька Асамблея". Організація і її партнери оголошують винагороду за інформацію, яка допоможе знайти і засудити вбивць галичан Вербицького і Сеника. Фонд - 100 тис доларів. Закликаю правоохоронців та інші служби, де є порядні офіцери, долучитися до цього", - сказав він.

"Сума винагороди значна, бо люди, які можуть повідомити таку інформацію, наражають себе на велику небезпеку... Кошти для винагороди зголосилось надати дуже багато галичан, адже це вже переходить будь-які межі. Вербицького вбили за те, що він зі Львова", - сказав Богдан Панкевич у коментарі журналістам.

Зі слів Панкевича, сума винагороди за будь-яку іншу інформацію, зокрема, про осіб, які були зобов'язані і могли перешкодити вчиненню злочину чи причетні до переховування злочинців, або не повідомили органам влади про злочин, що готується чи вже вчинений, підлягає обговоренню в залежності від її важливості.

Джерело: Zaxid.net