друкувати


Івано-Франківська УМВС: Інформація про напад на прикарпатця так званими тітушками не відповідає дійсності

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-01-28 09:00:21

Дійсно до Івано-Франківської міської лікарні було доставлено чоловіка з тілесними ушкодженнями у вигляді ножових поранень тулуба та шиї. На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група Івано-Франківського МВ УМВС.

Як зазначив перший заступник начальника УМВС в області Олександр Вакуленко, правоохоронці встановили, що мешканець с. Хриплин, 1984 року народження, вранці повернувся додому за місцем проживання. Дружина пішла на роботу, а в будинку із молодою сім’єю проживає дідусь. Приблизно в обідній час чоловік знаходився в кімнаті, переглядав комп’ютер. Коли дідусь заглянув в кімнату то побачив одягнутого онука, однак на його тілі була кров. Старенький спитав: що сталося? Онук неадекватно реагував, сказав, що наближається кінець світу, впав на коліна та почав молитися. Дідусь побіг викликати швидку медичну допомогу. В цей час онук зовсім без одягу вибіг на подвір’я та почав кричати, що наближається кінець світу. Його зупинили сусіди. Після чого приїхала швидка медична допомога. Громадянина госпіталізували.

На сьогодні медики діагностували у чоловіка два ножові поранення, які не є небезпечними для життя, та третє, яке зачепило серцеву сумку. В лікарні чоловіка прооперували, стан наразі стабільний.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування, вказана інформація внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань, призначені першочергові необхідні експертизи, допитано ряд свідків. Слідство з даного приводу триває.

Зі слів діда ніяких по сторонніх осіб в квартирі не було. На місці події було знайдено два ножі, якими імовірно й було нанесено тілесні ушкодження. Буде призначена і проведена судово-психіатрична експертиза, яка дасть оцінку діям чоловіка.

Джерело: СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області