друкувати


Коломийська ОДПІ: 3 березня - граничний термін подання звітності за 2013 рік

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-01-14 05:00:14

Коломийська ОДПІ нагадує платникам податків, що граничний термін подання податкової звітності за звітний період - протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року та в цьому році припадає на суботу 1 березня, в зв’язку з цим граничний термін подання звітності 3 березня.

До основної податкової звітності, яку необхідно подати до вказаного терміну відноситься:

- податкова декларація з податку на прибуток підприємств за 2013 рік;

- податковий звіт про використання коштів неприбуткових установ і організацій (громадських, релігійних, освітніх та інших ) за 2013 р.;

- звіт про суми податкових пільг;

Відповідно до п.46.2 ст.46 розділу ІІ Податкового кодексу України платники податку на прибуток разом з відповідною податковою декларацією подають також фінансову звітність за 2013 рік. Це також стосується неприбуткових установ та організацій!

- податкова декларація платника єдиного податку – фізичної особи-підприємця 1 та 2 груп.

Платники плати за землю юридичні особи та суб‘єкти підприємницької діяльності - фізичні особи подають відповідному органу ДПС за місцезнаходженням земельної ділянки податкову декларацію з плати за землю (земельного податку та орендної плати за землі державної та комунальної власності) не пізніше 20 лютого поточного року.

Платники фіксованого сільськогосподарського податку подають податкову декларацію з фіксованого сільськогосподарського податку на 2014 рік не пізніше 20 лютого.

Своєчасне подання звітності застереже платників податків від застосування штрафних санкцій, а посадових осіб - від притягнення до адміністративної відповідальності.

Джерело: Прес-служба Коломийської ОДПІ