друкувати


Коломийська ОДПІ: Запрацював "Електронний кабінет платника податків"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-01-08 02:00:24

Відтепер кожний платник має змогу облаштувати своє персональне автоматизоване робоче місце, в якому фіксуватиметься вся інформація про його розрахунки з бюджетом. Працювати в кабінеті можна з будь-якого комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет.

Так, у електронному кабінеті платник зможе підготувати, заповнити і надіслати цифрові звіти та одразу ж отримати квитанцію про їх прийняття. Для зручності звітність подаватиметься одним пакетом, тобто декларація разом з усіма додатками до неї. На кожен прийнятий пакет надсилатиметься одна квитанція про його отримання.

Крім того, можливості сервісу дозволяють платникам переглядати свої дані про стан розрахунків з бюджетом на конкретну дату та прогноз щодо платежів до кінця поточного року. Про граничні терміни подання документів та сплати податків нагадає "Календар платника", в якому автоматично кольором позначаються подані документи та ті, терміни яких наближаються

Більш детальну інформацію про роботу сервісу можна отримати на веб-порталі Міністерства доходів і зборів України у розділі "Електронний кабінет платника податків".

Джерело: Прес-служба Коломийської ОДПІ