друкувати


Прикарпатський журналіст Руслан Коцаба закликає івано-франківців відмовитися від вступу до НО "Майдан"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-01-06 02:30:46

"Закликаю порядних людей утриматися поки що від вступу до цього кумедного клюбу партноменклатурних функціонерів, недосвідчених юних революціонерів та політичних пенсіонерів! Слава Україні!", - повідомив Руслан Коцаба у коментарі Версіям.

"Я, був присутній на установчих зборах (теж зацікавився таємничістю такого високоповажного зібрання!), але чітко відмовився вступати у гНОМ Майдан. Бо що я маю спільного до дискредитованих партійних функціонерів чи яке моральне право маю я, сіра миша маленька, аби стояти поряд зі світочами національно-визвольної боротьби типу обвішаного бойовими медалями ОУН-УПА Карловича-Боровича чи професійного УКРАЇНЦЯ Волковецького?

Хоч відмовив я їм у вступі до гНОМу з іншої причини - бо є журналістом, а тому не маю бажання заангажовуватися у якісь сумнівні мертвонароджені структурки. Тим більше, переконаний, що доведеться цих ерзац-єуропейців нещадно критикувати – починаючи від принципів та мети створення гНОМ "Майдан".

Мене, для прикладу, обурила відсутність у програмі "Майдану" пункту про ініціювання відставки Януковича… Тому закликаю порядних людей утриматися поки що від вступу до цього кумедного клюбу партноменклатурних функціонерів, недосвідчених юних революціонерів та політичних пенсіонерів! Слава Україні!", - розповів Руслан Коцаба.

Джерело: Версії