друкувати


Андрій Клуб - новий голова Косівської районної державної адміністрації

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2014-01-02 09:15:18

Андрій Клуб офіційно приступив до виконання обов’язків голови Косівської районної державної адміністрації. 31 грудня - в останній день 2013 року - його урочисто представив мешканцям Косівщини голова обласної державної адміністрації Василь Чуднов.

"Косівщина - це перлина Прикарпаття, перлина нашого краю, - відзначив голова облдержадміністрації, представляючи нового очільника району, - це потужний потенціал туризму, який є стратегічною для нашої області галуззю... Нове призначення - логічне і десь навіть очікуване. Про нього ми говорили з сільськими головами, з активом району".

Андрій Іванович Клуб, якого Президент України своїм розпорядженням від 26 грудня №396/2013-рп призначив головою Косівської райдержадміністрації, донедавна працював на посаді голови Косівської районної ради, проте наміру сидіти, як він сам каже, «на двох стільцях» не має і сьогодні публічно продемонстрував широкому загалу заяву про зняття з себе повноважень глави представницького органу району.

"Йдучи на цю посаду у цей непростий час, - зазначив Андрій Іванович, - я цілком і повністю усвідомлюю ту відповідальність і той обсяг роботи, який беру на себе… Я знаю усі проблеми нашого району, бував у кожному його куточку, у кожному населеному пункті".

Зі слів нового очільника райдержадміністрації, у своїй роботі він орієнтуватимуться на пересічну людину, її життя і здоров’я, медичне обслуговування, працевлаштування, соціальне забезпечення тощо.

Пан Клуб також переказав косівчанам теплі слова вітання з нагоди новорічних та різдвяних свят від Президента України. Крім того зауважив, що особисто він серйозно налаштований на роботу і запросив усіх до плідної співпраці.

Джерело: Прес-служба Івано-Франківської обласної державної адміністрації