друкувати


Коломийська ОДПІ: Перша річниця - перші підсумки роботи в структурі Міндоходів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-12-27 05:00:59

"З часу об’єднання податкової та митної служб в єдине Міністерство доходів і зборів минув рік. За цей період вже впроваджено чимало сучасних електронних сервісів, що відповідають вимогам сьогодення. А спрощення адміністрування податків, антикорупційні ініціативи та законодавчі зміни, запроваджені Міндоходів спрямовані на поліпшення спілкування із платниками, підтримку інтересів бізнесу", - відкриваючи засідання "круглого столу" зазначила начальник Коломийської ОДПІ Світлана Лубоцька.

Під час реорганізації двох служб Коломийською ОДПІ забезпечено стабільне надходження податкових платежів до бюджету. В січні - листопаді поточного року до бюджетів усіх рівнів платниками сплачено майже 160 млн грн. В той же час втричі зменшено кількість перевірок суб‘єктів господарювання, перевіряються лише суб‘єкти з високим рівнем ризику. Створені комфортні умови для платників з оперативного надання їм комплексу адміністративних та консультативних послуг у Центрі обслуговування платників.

Досягнуте означає, що впроваджені реформи Міністерства доходів і зборів знайшли баланс між стабільним наповненням бюджету та ефективним веденням бізнесу.

Джерело: Прес-служба Коломийської ОДПІ