друкувати


То вже не буде прикарпатське сміттєзвалище, а притулок для тварин

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-12-24 10:15:12

Івано-Франківське архітектурно-планувальне бюро розробило ескізний проект "Реконструкція "Полігону ТПВ" під притулок для бездомних тварин.

Розроблений він для реалізації проекту "SOS - співжиття людей та безпритульних тварин на польсько-українському прикордонні: Львів, Люблін, Луцьк та Івано-Франківськ", який здійснюється за рахунок коштів Європейського Союзу через Спільний орган управління ППС "Україна - Польща - Білорусь" ЄІСП 2007-2013 рр.

Про це повідомили в прес-службі міськвиконкому.

Притулок буде призначений для відлову, стерилізації безпритульних тварин та тимчасового утримання; надання ветеринарних послуг, формування міської системи реєстру та обліку тварин міста тощо.

В адміністративно-ветеринарному корпусі з готелем для тварин буде розміщено ветеринарну лікарню з окремими входами та приймальними для безпритульних тварин та для тварин мешканців міста.

В лікарні передбачено - операційну, стерилізаційну, кабінет УЗД та рентгенкабінет, діагностичний кабінет, процедурний кабінет, лабораторію, евтаназійний кабінет і інші приміщення, які необхідні для функціонування ветлікарні. При ветлікарні функціонуватиме ветаптека.

Джерело: ЗІК