друкувати


В Коломийському районному РЕМ відбулось відкриття Центру обслуговування клієнтів та урочистості з нагоди Дня енергетика

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-12-23 02:00:29

20 грудня 2013 року в Коломийському районному РЕМ відбулись урочистості з нагоди відкриття Центру обслуговування клієнтів та Дня енергетика.

На зустрічі були присутні голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Михайлович Негрич, голова правління ПАТ "Прикарпаттяобленерго" Олександр Олександрович Бубен, директор філії "Коломийський РЕМ" ПАТ "Прикарпаттяобленерго" Анатолій Михайлович Косован та працівники. Новий Центр розмістився в приміщенні філії. Тут для зручності споживачів відтепер можна отримати широкий спектр послуг та дізнатися максимум інформації щодо питань з електропостачання.

Голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Михайлович Негрич привітав присутніх зі святом та зазначив: "Напевно, важко знайти більш важливу галузь, ніж енергетична. Від неї залежить світло та тепло в наших оселях, стабільне функціонування промисловості, транспорту, зв'язку та соціальної сфери. Саме це робить професію енергетика однією з найнеобхідніших та найпрестижніших.

Час вимагає активного впровадження новітніх енергозберігаючих технологій та пристроїв, зміни психології споживачів енергетичної продукції.

Головною метою створення таких центрів є підвищення якості обслуговування споживачів, а це є одним з основних питань реалізації завдань Президента України В.Януковича щодо соціально-економічного розвитку району Сподіваємося, що ваші зусилля у цьому напрямку знайдуть розуміння і підтримку української громади".

"З нагоди професійного свята хочу привітати працівників нашої компанії та працівників галузі і побажати нових успіхів, - зазначає у вітальному слові голова правління ПАТ "Прикарпаттяобленерго" Олександр Бубен. - Щиро вірю, що саме високий професіоналізм та відданість улюбленій енергетичні справі - головна запорука розвитку не тільки нашої компанії, а й нашої держави в цілому".

Кращі працівники філії "Коломийський РЕМ" ПАТ "Прикарпаттяобленерго" за сумлінну працю та професіоналізм в роботі та з нагоди Дня енергетика отримали грамоти від голови Коломийської райдержадміністрації та голови районної ради.

Джерело: Коломийська рда