друкувати


Майже 40 млн грн передбачили на пільговий проїзд жителів Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-12-19 02:00:50

У департаменті соціальної політики облдержадміністрації проведено нараду за участю представників департаментів соціальної політики, фінансів, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації, спеціалістів управлінь праці та соціального захисту населення райдержадміністрацій і виконкомів міських рад міст обласного на тему: "Здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян в області".

Заступник директора департаменту - начальник управління соціального захисту населення Людмила Непийвода зазначила, що на здійснення компенсаційних виплат за пільгові перевезення пасажирів у 2013 році передбачено 39,7 млн грн. Надано послуг з перевезення 321,5 тис пільговиків‚ на відшкодування яких профінансовано 20,6 млн гривень.

Під час наради узагальнено інформацію щодо виконання розпорядження облдержадміністрації від 15.11.2012 р. № 829 "Про затвердження Методичних рекомендацій щодо здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян в області", обговорено питання проведення розрахунків з перевізниками, планування видатків на 2014 рік, проблемні питання, які виникають під час проведення обстежень пасажиропотоків та шляхи їх вирішення.

За підсумками зустрічі учасникам наради надано відповідні доручення.

Джерело: Прес-служба Івано-Франківської обласної державної адміністрації