друкувати


У столиці області оголошено конкурс на вивіз побутового сміття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-12-19 10:15:09

Департаментом комунального господарства, транспорту і зв’язку прийнято рішення розірвати угоди на вивезення твердих побутових відходів по двох із восьми лотів.

Таке рішення довелося прийняти тому, що міській владі увірвався терпець до перевізників, які ніяк не можуть дати собі ради зі сміттям.

"Перевізникам допомагали, їх просили, попереджали, карали. Але всьому є межа, тому було прийнято вольове рішення - розірвати угоду. Поки що по двох лотах - одному ПРАТ "АТП-0928" і одному ДП "Автоколони 2222", - розповідає директор Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Смушак.

5 грудня у газеті "Західний кур’єр" вже вийшло оголошення про новий конкурс на вивіз ТПВ по лотах № 4 і № 7, у якому можуть взяти участь всі суб’єкти, які відповідають необхідним критеріям. Відбудеться він одразу ж після Різдвяних свят.

Окрім того, перевізників ПРАТ "АТП-0928" і ДП "Автоколона 2222" попереджено і по інших лотах, де вони є виконавцями послуг. Якщо протягом місяця вони якісно не покращать ситуацію з вивозом ТПВ, з ними будуть розірвані договори по всіх лотах і тоді у м. Івано-Франківську оголосять новий конкурс на вивіз твердих побутових відходів по усіх лотах.

До укладення угоди з переможцями нового конкурсу, вивіз сміття по існуючих 4 і 7-му лотах, будуть проводити існуючі перевізники.

Автор: Любов ЗАГОРОВСЬКА