друкувати


Розпорядженням президента звільнено 6 голів райдержадміністрацій Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-12-16 05:00:28

Сьогодні, 16 грудня, Президент Віктор Янукович звільнив голів 24-х районних державних адміністрацій. Відповідні розпорядження розміщені на офіційному сайті глави держави.

Так, в Івано-Франківській області звільнено шість голів РДА, у Запорізькій та Тернопільській - по три, у Кіровоградській та Рівненській - по два, у Львівській, Луганській, Одеській, Сумській, Чернівецькій та Чернігівській областях і в м. Севастополі - по одному.

Також президент звільнив одного голову РДА у Києві - Сергія Сущенка, очільника Печерської РДА.

На Прикарпатті звільнено голів Богородчанської РДА - Богдана Нагорняка, Галицької - Григорія Івасишина, Тлумацької - Василя Сеніва, Тисменицької - Івана Росіцького, Косівської - Ярослава Шинкарука, Городенківської - Івана Мороза.

Більшість указів не містять формулювання причини звільнення. Тим часом, частину чиновників звільнено "у зв’язку з поданими ними заявами".

Як повідомлялось, новий голова Івано-Франківської ОДА Василь Чуднов, який був призначений у листопаді, відразу повідомив, що звільнить чотирьох голів ОДА: Косівської, Тисменицької, Городенківської та Галицької.

Джерело: ВІКНА