друкувати


8 мільйонів на добудову Яремчанської школи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-12-09 05:00:13

Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації 26 листопада уклав угоду з "Промбудсервіс-Косів" на будівництво Яремчанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня № 2 (мікрорайон Дора).

Вартість угоди становить 7,75 млн грн. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

Будівництво фінансується з державного і місцевих бюджетів і заплановане на листопад 2013 - грудень 2015 року.

Школа буде двоповерховою і розрахована на 240 учнів.

Йдеться про завершення будівництва третього пускового комплексу школи, а саме роботи по влаштуванню побутових мереж, монтаж освітлення, сигналізації, прокладання мереж зв’язку. Також передбачений благоустрій території біля пам’ятника, що знаходиться на території школи та асфальтобетонне мощення біля майданчика очисних споруд і його огорожа.

"Промбудсервіс-Косів" належить Володимиру Тинкалюку з села Вербовець Івано-Франківської області.

Єдиним конкурентом з пропозицією на 0,63 млн грн. дорожчою було ТОВ "Будівельна компанія "ТрейдЗахідБуд" івано-франківців Юрія Ткачука та Ігоря Дем’яніва.

Водночас за повідомленням на сайті Міністерства освіти і науки України, школу в Яремчі планувалося відкрити до кінця цього року. Будівельні роботи стосуються приміщень спортзалу та їдальні. Тоді називали вартість робіт 5,75 млн грн., з яких 5,50 млн грн - кошти держбюджету, а 0,25 млн грн профінансувало ПАТ "Укрнафта".

З часу заснування "Віснику державних закупівель" це перший тендер на роботи для Яремчанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня № 2.

Джерело: Наші гроші