друкувати


Новини з автошляхів Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-11-25 04:15:52

За минулі вихідні на дорогах області сталося 3 дорожньо-транспортні пригоди, у яких постраждало 2- є осіб, а 1 людина загинула.

На території Тлумацького району в суботу 23 листопада зареєстровано 2 ДТП. Біля 19 години вечора на автодорозі Івано-Франківськ-Тернопіль, між селами Клубівці та Остриня 57-річний тернополянин, керуючи власною автівкою Сітроен-Джампер, рухаючись в напрямку сусідньої області, допустив наїзд на 26-річного пішохода, який переходив дорогу в недозволенному місці. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події. З даним фактом порушено кримінальну справу за ст.286 ч.2 КК України.

В с.Грушка близько опівночі 22-річний житель Тлумача, керуючи автомобілем ВАЗ-2102, здійснив наїзд на пішохода внаслідок чого юнак отримав травми: забої та струс головного мозку та був доставлений до Тлумацької районної лікарні. Чому водій та пішохід не вжили заходів, кожний зі свого боку, щоб недопустити нещастя з’ясовує слідство.

24 листопода біля 01 години ночі в м.Коломия по вул. Б.Хмельницького, неподалік нічного клубу "Троя2, водій автомобіля "БМВ" чорного кольору 21–річний коломиянин, не впоравшись з керуванням, допустив наїзд на 30-річного пішохода. На щастя останній відбувся лише забоєм ноги та звернувся за медичною допомогою.

Державтоінспекція звертається до усіх учасників дорожнього руху, проявляти максимум уваги на дорозі, щоб усвідомлювати свої помилки не доводилося на лікарняному ліжку.

Джерело: Служба профілактичної роботи УДАІ УМВС