друкувати


Євромайдан у Івано-Франківську підтримав голова ОДА Василь Чуднов

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-11-25 11:00:47

Щойно активісти Євромайдану у Івано-Франківську взялися розширювати наметове містечко. Діями хлопців одразу зацікавилася міліція.

Міліціонери вимагали представити заявку на проведення масової акції. Присутні на Вічевому майдані депутати обласної і міської ради відповіли міліціонерам, що відбувається прийом громадян.

Зрештою, заявку на безстрокову акцію силовикам таки надали. Організатори Майдану закликали людей вишикуватися по периметру містечка на випадок, якщо міліція таки спробує перешкодити його розширенню.

У цей час на Вічевому Майдані з'явився голова ОДА Василь Чуднов. Він запевнив, що нікого з площі не виганятимуть, а в разі спроб працівники міліції будуть звільнені з роботи. Василь Чуднов заявив, що підтримує людей, які зібралися на Майдані за євроінтеграційний курс країни. Чуднов зазначив, що президент Віктор Янукович не відмовляється від євроінтеграції, але "його обсіли з усіх сторін". "Євроінтеграція України - лише питання часу, дякую за підтримку президента", - заявив Чуднов під крики "Ганьба!" і зійшов зі сцени.

Джерело: Галицький Кореспондент