друкувати


На Прикарпатських дорогах залишилося майже 14 тисяч ям

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-11-15 09:00:23

Принаймні таке враження виникає, ознайомившись з результати нещодавніх перевірок працівниками ДАІ стану вуличної та дорожньої мережі Прикарпаття.

Як повідомили кореспонденту "Бліц-Інфо" у прес-службі управління ДАІ в Івано-Франківській області, під час обстеження працівниками ДАІ керівникам дорожніх, комунальних та залізничних організацій видано 36 приписів.

"Також за неналежний стан утримання вулично-дорожньої мережі складено 36 адміністративних протоколів за статтею 140. Після складених приписів також буде проводитись повторна, контрольна перевірка. Зазвичай, значну частину недоліків усувають одразу. Та трапляються такі, що не виконують приписів за різними причинами. До прикладу, не мають фінансування", - пояснюють у прес-службі.

Загалом, за час перевірки працівники ДАІ В обстежили 1154, 2 кілометрів автомобільних доріг державного значення та 2956 кілометрів доріг місцевого значення, 1500, 9 кілометрів вулиць та 262 залізничні переїзди.

За інформацією ДАІ, на дорогах Прикарпаття залишається майже 14 тисяч ям різного розміру та характеру. Будьте уважні, водії!

Джерело: Бліц-інфо