друкувати


Укрзалізниця: наразі ще залишаються квитки на 27 грудня у напрямку Київ-Івано-Франківськ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-11-14 05:00:06

Сьогодні, 14 листопада, Укрзалізниця відкрила попередній продаж квитків на 28 грудня (субота) 2013 року.

На цю дату пасажирам запропоновано понад 22 тисячі місць до курортних центрів України з усіх регіонів. У разі необхідності залізничники готові призначати додаткові рейси на дні масового виїзду.

З різних регіонів до місць відпочинку Західної України на передноворічну суботу Укрзалізниця запропонувала пасажирам понад 13,5 тис місць. З них залишається у вільному продажу близько 9 тис. місць. Так, є вільні місця і у найпопулярніших поїздах, що прямують 28 грудня з Києва до Західного регіону. Зокрема, наразі можна купити квитки на поїзди: № 91 Київ - Львів, № 143 Київ – Івано-Франківськ, № 81 Київ - Ужгород, №49 Київ - Трускавець. Також є вільні місця 1-го та 2-го класу у швидкісному поїзді № 169 Київ - Львів.

У кримському напрямку на 28 грудня з усіх куточків України Укрзалізниця запропонувала майже 9 тис місць, з них залишається у продажу майже 7 тис.

Окрім цілорічних графікових поїздів, які курсуватимуть у передноворічні дні, Укрзалізниця розглядає можливість призначення більш ніж 20 додаткових поїздів у найпопулярніших напрямках. Зокрема, у разі виникнення дефіциту місць, будуть призначені додаткові поїзди та рейси на маршрутах Київ - Ужгород, Київ - Івано-Франківськ, Одеса - Ужгород, Харків - Ужгород, Сімферополь - Київ, Сімферополь - Івано-Франківськ, Дніпропетровськ - Київ.

Нагадаємо, вчора, 13 листопада, було відкрито попередній продаж квитків на 27 грудня (п’ятниця). Наразі ще залишаються у продажу квитки на поїзди, що прямують у цей день з різних регіонів України до курортів Західного регіону. Зокрема, є квитки на поїзди, що курсують за маршрутом: Київ-Львів, Київ-Ужгород, Київ-Івано-Франківськ, Київ-Трускавець, Київ-Чоп, Сімферополь-Львів, Одеса-Львів та інші.

Завтра, 15 листопада, буде відкрито попередні продаж квитків на 29 грудня (неділя). Продаж квитків за 45 діб до відправлення поїзда розпочинається, як у залізничних касах, так і в мережі Інтернет о 8 ранку.

Джерело: Укрзалізниця