друкувати


Коломийські платники сплатили понад 17 млн грн ЄСВ на рахунки Міндоходів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-11-01 03:15:29

З 1 жовтня коломийські суб’єкти господарювання розпочали перерахувати єдиний соціальний внесок на рахунки Міндоходів, відкриті у підрозділах Держказначейства. Вже сплачено 17 млн 550 тис грн та подано більше 1800 звітів про нараховані суми єдиного внеску, з них в електронному вигляді майже 30 відсотків.

Протягом дев’яти місяців цього року платниками сплачено 165,2 млн грн єдиного соціального внеску. Кількість страхувальників, які подають звітність складає більше 8000 тисяч. З них 6200 платників подають звітність один раз у рік та 1800 щомісячно звітуватимуть в податкову інспекцію.

Дбаючи про комфортне обслуговування платників єдиного соціального внеску в центрах обслуговування платників створено додаткові робочі місця для приймання звітності. Платники мають право вибору: звітувати на паперових носіях або у електронному форматі. На разі оперативно та якісно обробляється вся звітність, незалежно від форми її подачі. Для платників, котрі обирають електронне звітування, необхідно завантажити відповідне програмне забезпечення та отримати цифровий підпис, який безкоштовно видається у відокремленому пункті реєстрації користувачів акредитованого центру сертифікації ключів при Коломийській ОДПІ.

При виникненні будь-яких питань щодо нарахування, сплати чи подання звітності з єдиного соціального внеску платникам слід звертатися до Центру обслуговування платників Коломийської ОДПІ або зателефонувавши до cаll-центру Інформаційно-довідкового департаменту Міндоходів України за телефоном - 0-800-501-007.

Джерело: Прес- служба Коломийської ОДПІ