друкувати


Листопад потішить студентів "Галицьким балом"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-10-31 06:00:01

Вже за два тижні іванофранківці знову зможуть поринути в епоху елегантної вишуканості та класичної досконалості. Адже 13 листопада з нагоди Дня студента в Івано-Франківську пройде дев’ятий "Галицький бал".

Про це кореспонденту "Бліц-Інфо" повідомили під прес-конференції, присвяченій цьому грандіозному дійству. Як розповіла організатор, голова молодіжної адміністрації Івано-Франківської області Ганна Крисюк цьогоріч участь у вечорі зможуть взяти всього 250 пар, тобто 500 чоловік.

"Через ремонт Драмтеатру довелось шукати інше приміщення. І його люб’язно представило керівництво готелю "Надія". Вартість квитка цього року невисока - 150 гривень на двох осіб. Адже захід присвячений Дню студента і така ціна буде всім по кишені", - зауважила пані Крисюк.

Крім молоді, участь в рауті зможуть взяти всі бажаючі. Хоча дрес-код, як завжди, строгий. Для чоловіків темний костюм чи фрак з метеликом. А для прекрасної половини - бальна сукня.

"Дуже просимо дівчат не вдягати вечірні сукні, а саме бальні. Щоб наш вечір став справді балом. За два тижні кожен зможе придбати чи взяти напрокат бальне плаття. Також для всіх бажаючий з 3 листопада у холі Прикарпатського університету проводитимуть майстер-класи танців", - зауважує режисер дійства, заслужений працівник культури України Лілія Борисевич.

Крім танців, організатори обіцяють виступи багатьох цікавих молодих виконавців. Та наголошують, що це буде виключно українська пісня. А поласувати гості зможуть галицькими пляцками та пампушками.

Щодо танців, то хореографи обіцяють приємні новинки. Зокрема, заплановий полонез претенденток. Не обійдеться без коломийки, що вже стала традиційною для "Галицького балу".

Джерело: Бліц-інфо