друкувати


Ваші бізнес-ідеї зможуть втілюватися в життя. Стартувала масштабна програма

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-10-31 09:00:30

Відкрито прийом заявок на участь у Бізнес-майстерні одного з найвидатніших українських бізнесменів, президента групи компаній "Олімп" Павла Климця. Цей унікальний проект буде цікавий всім, у кого є бажання навчитися успішному підприємництву, почати і розвинути свою справу.

Бізнес-майстерня функціонуватиме на платформі Vislinsky.com. Випускники програми одержать інвестиції для своїх проектів або пропозиції працевлаштування у групі компаній "Олімп".

За словами ініціатора створення Бізнес-майстерні Павла Климця, участь у програмі, до участі в який запрошується молодь, підприємці-початківці, а також представники бізнесу, є унікальним шансом проявити себе, напрацювати вміння та отримати фінансування для свого проекту.

"Ми виходимо з того, що для формування успішного бізнесу підприємець повинен мати не тільки "проривну" бізнес-концепцію, а й володіти певними якостями та навичками. Саме тому основною частиною першого етапу програми є відпрацювання й демонстрація необхідних бізнес-умінь. Після того ми допоможемо учаснику розробити професійну презентацію його проекту – це вже другий етап програми. На третьому етапі програми учасники презентують свої ідеї на засіданні інвестиційного комітету під моїм головуванням. Якщо презентація переконлива, випускники одержують інвестиції для своїх проектів або пропозиції про роботу в "Олімпі", - наголошує Павло Климець.

Успішно пройти програму Бізнес-майстерні й отримати інвестиції учасники програми зможуть після демонстрації власних здібностей гнучко і творчо розвивати свій проект, ретельно відпрацьовувати необхідні вміння, відповідально ставитись до зустрічей і занять, організовувати свій час тощо.

Заявку на участь у Бізнес-майстерні можна оформити на сайті www.vislinsky.com. Протягом 24-х годин куратор програми запропонує час для першої співбесіди у Скайпі.

Докладніше про роботу з реалізації ідеї Бізнес-майстерні, читайте в інтерв’ю засновника програми, президента групи компаній "Олімп" Павла Климця.

Джерело: Освіта.ua