друкувати


Новий прокурор області - Хряпа Олег Васильович (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-10-27 02:00:21

У прокуратурі Івано-Франківської області відбулось офіційне представлення нового прокурора області - Хряпи Олега Васильовича.

Представити керівника прикарпатської прокуратури до Івано-Франківська прибув заступник Генерального прокурора України Гаврилюк Михайло Іванович, котрий побажав новопризначеному прокурору професійних успіхів у роботі.

Крім того, заступник Генерального прокурора України подякував за сумлінну працю та високий професіоналізм Олександру Каліфіцькому, котрий два роки очолював прокуратуру Івано-Франківщини, а зараз підвищений та призначений на посаду начальника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури.

Олександра Каліфіцького від імені Генерального прокурора України було нагороджено грамотою за високу професійну майстерність. В свою чергу, Олександр Каліфіцький подякував усім присутнім за добросовісну роботу.

У своєму зверненні до колективу та запрошених гостей прокурор Івано-Франківської області Олег Хряпа наголосив: "У тісній співпраці ми зможемо і виконаємо усі поставлені перед нами завдання. Прокуратура зажди була, й надалі буде стояти на сторожі законност".

Із призначенням нового керівника прокуратури області привітали голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк і перший заступник голови обласної ради Олександр Левицький.

Джерело: НТК