друкувати


Офіційно відкрито VI заключний етап Чемпіонату України з ралі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-10-19 01:10:48

Міжнародне ралі "Трембіта" після п’ятирічної перерви знову повернулося на Прикарпаття. Сьогодні у Коломиї офіційно відкрито VI заключний етап Чемпіонату України з ралі.

Організатори переконують, що він принципово відрізняється від п’ятьох попередніх - перш за все своїм вирішальним значенням. 19 жовтня визначиться абсолютний переможець Чемпіонату України з ралі.

Церемонія відкриття ралі "Трембіта" проходила на центральній площі перед ратушею. У Коломиї гостей зустрічали під звуки трембіти та гуцульськими танцями. Урочисто відкрив турнір заступник Івано-Франківської ОДА Роман Іваницький. З привітальним словом виступили мер Коломиї Ігор Слюзар та голова РДА Михайло Негрич.

Опісля учасників ралі привітали з офіційним початком гонки.

Нагадаємо, 19 жовтня учасники ралі "Трембіта" пройдуть усі дистанції у Верховинському, Коломийському, Косівському та Снятинському районах. Увечері того ж дня в Коломиї автомобілі проїдуть через офіційний подіум.

Загальна довжина маршруту ралі складає 405,89 км, з них 111,62 км – довжина спецділянок.

Зараз абсолютно недосяжним для суперників по класу У200 залишається ростовчанин Сергій Пухкалов. До нього приєднався харків’янин Сергій Костюков, який забезпечив собі титул у класі У1400.

Найбільш запеклою має бути боротьба в абсолютному заліку Чемпіонату, де головними суперниками упродовж всього сезону є кияни Валерій Горбань та Олександр Салюк-молодший.

Джерело: Дзеркало Коломиї