друкувати


У Коломиї бомж обікрав лікарняну палату

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-09-30 12:00:07

Працівники Коломийського МВ УМВС розшукали чоловіка без певного місця проживання, який вночі обікрав сплячу пацієнтку місцевої лікарні. про це повідомила прес-служба УМВС в області.

47-річний безхатченко, раніше судимий за крадіжки, пройшов у приміщення лікувального закладу через приймальний покій. На п’ятому поверсі він заглянув у палату, де спали четверо жінок. Зловмисник схопив з тумбочки сумочку та мобільний телефон однієї з пацієнток і вийшов з лікарні.

Вранці хвора жінка прокинулася й помітила пропажу своїх речей. Вона заявила про це в міліцію. Одна з медсестер розповіла правоохоронцям, що вночі бачила біля приймального покою погано одягненого чоловіка. Працівники міліції показали їй фототеку й серед знімків жінка впізнала 47-річного раніше судимого бомжа.

Підозрюваного розшукали на території одного з прилеглих до лікарні дворів, але злочинець уже встиг продати чужу «мобілку». Вмістом сумочки крадій скористатися не встиг, бо там були тільки ліки. Проти чоловіка відкрили кримінальне провадження, йому загрожує до 3 років позбавлення волі.