друкувати


Оздоровлення за методом Павленка

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-09-19 01:30:29

"Методика оздоровлення лікарськими рослинами в нашій сім'ї налічує понад 250 років. Секрети лікування передаються з покоління у покоління. Ми прагнемо прищепити людям розуміння того, що людина може боротися з багатьма хворобами, застосовуючи трави,  цим самим навчитися допомагати і собі, і своїм близьким. Мій батько Леонід Аксентіевич Павленко ціле своє життя допомагав людям бути здоровими і завжди казав: "Упевнений, немає хвороб, які не піддавалися би лікуванню травами, бо лікування травами створив народ".

Олександр Леонідович Павленко - академік МАЕ , член ради директорів Академії цілительства України, лікар народної і нетрадиційної медицини. Він перейняв естафету у своїх предків і допомагає людям подолати хвороби за допомогою лікарських трав. Лікарські рослини для препаратів збираються в екологічно чистих регіонах, таких як Полтавщина, Крим, Карпати, Татри. При цьому їх збирають за певною методикою, завдяки якій в лікарських травах залишається їх природна енергія, а також додається енергія фітодинастії сім'ї Павленків. Лікувальні препарати виготовлені за старовинними сімейними рецептами.

Ви маєте змогу пройти курс оздоровлення, очищення й омолодження організму, розрахований на дванадцять днів. Цей курс допоможе збалансувати роботу печінки, підшлункової залози, шлунково-кишкового тракту, а також відкоригувати вагу. Треба розуміти, наголошує лікар, що стати повністю здоровим за 12 днів неможливо, але за час проходження згаданого курсу вам відчиняться двері в прекрасний світ фітотерапії, ви отримаєте заряд бадьорості, зміцнення життєвих сил практично на цілий рік.

Лікувально-оздоровчий курс передбачає:

- Діагностику органів;

- Прийом фітопрепаратів;

- Лікувальне харчування за результатами діагностики;

- Лікувальну гімнастику.

Проходження курсу відбувається під контролем лікарів Павленка Олександра Леонідовича та Павленко Ольги Миколаївни. На згаданому курсі ви зможете ознайомитися з рецептами зборів трав фітодинастії Павленків, а також придбати препарати для подальшого прийому в домашніх умовах.

Медичний центр Павленко знаходиться в м. Києві. Всі препарати захищені патентами, сертифіковані і мають допуск МОЗ України.

Рекомендовані препарати і капсули для прийому - 100% натуральний продукт, який не містить хімічних інгредієнтів, виготовлені з екстрактів рослин, які використовують у народній медицині. Продукт відзначається високим рівнем безпеки, добре переноситься, має високу ефективність.

Ліцензія на медичну практику: Серія №292393 МОЗ України від 28.09.2005 р . №204.

Комплекс коригування ваги, очищення й омолодження організму

Цей комплекс розрахований на 9 етапів, кожен по 10-12 днів.

Сучасний ритм життя не завжди дозволяє приділити достатньо часу власному здоров'ю. Тому пропонується курс реабілітації, схуднення, очищення й омолодження організму.

Комплекс для схуднення ефективно блокує апетит і сприяє зменшенню маси тіла за рахунок ліполізу підшкірно-жирової клітковини, знижує всмоктування жирів у кишечнику.

Очищення організму - це процедури, спрямовані на комплексне очищення організму, виведення шлаків, зміцнення імунітету, включення механізму регенерації. Крім того, очищення організму корисне з профілактичною метою у практично здорових людей для підвищення активності, працездатності і корекції ваги.

Реальність омолодження

На стан нашого здоров'я, краси і тривалості життя впливають безліч зовнішніх і внутрішніх факторів, таких як спадковість, вплив навколишнього середовища і т. д. Але тільки на 40% від них залежить наше життя. 60% старіння - це наші власні дії. Саме наш спосіб життя вносить небажані зміни в організмі, наслідком яких є захворювання, в'янення, передчасне старіння. Омолодження організму - це конкретні завдання і напрямки роботи.

Джерело: Коломийські ВІСТИ