друкувати


Всеукраїнський молодіжний парк з’явився у Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-09-18 03:00:54

Всеукраїнський молодіжний парк в Коломиї посадили учасники 3-го Міжнародного молодіжного форуму "Молодь - нова еліта нації".

У рамках цієї акції молоді люди з усієї України висадили в Коломиї майже 700 дерев. 600 з них ростимуть у Всеукраїнському молодіжному парку. Ще одну алею посадили і перед новозбудованою поліклінікою Коломийської центральної районної лікарні.

Учасників молодіжного форуму "Молодь - нова еліта нації" привітав заступник голови ОДА Роман Іваницький. За його словами, акція в Коломиї, об’єднала молодь не лише України, але й інших держав, які прибули на форму навколо однієї мети - зробити спільну справу на користь свого народу. "Ці дерева це символ нашої держави - молодь сьогодні має унікальну можливість та право розвивати Україну, своїми руками збагачувати її та примножувати. Навіть ці дерева, посаджені молодими, сильними руками будуть рости і розвиватися, як і наша держава", - зазначив Роман Іваницький.

За словами організаторів форуму та його учасників такий захід є символічним, він свідчить, що молоді люди з усіх регіонів України спільно хочуть робити добрі справи. Більше того, кожен , хто посадив в Коломиї дерево, захоче повернутися на Прикарпаття ще раз, аби побачити яким воно виросте.

Джерело: Прес-служба голови ОДА