друкувати


"Сила людей" приїхала до Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-09-17 03:15:47

У Коломиї презентували нове політичне об’єднання "Сила людей". Захід відбувся у Музеї історії міста.

Шукають однодумців серед коломиян ініціатори об’єднання - громадські активісти Олександр Солонтай та Ростислав Томенчук. Вони переконують, що вже не перший рік знають один одного завдяки громадській діяльності. Їх не влаштовує ситуація у країні, тому вирішили згуртувати людей, які мають схожі погляди й небайдужі до долі країни. Ініціатори обіцяють, що нове політичне об’єднання має стати принциповим та абсолютно відмінним від існуючих політичних сил.

"Сила людей", за словами ініціаторів, є публічною, прозорою, з ідеологічним баченням. Нова політсила будується "знизу уверх", тобто, від створення районних осередків дійти до створення політичної партії.

Зараз "Сила людей" налічує 300 осіб з цілої України. "Силовики" переконані, чим більше людей, тим більша сила народу. Учасником нового об’єднання може стати кожен охочий, окрім нардепів, членів Кабміну, голів ОДА та членів Конституційного суду. Не приймають до лав "Сили людей" й раніше судимих.

Фінансується політичне об’єднання за благодійні пожертви. Проте більше півтисячі євро з рук однієї людини не приймають, запевнили ініціатори проекту. Також розповіли, що не об’єднуватимуться навколо одного лідера.

Ініціатори організовують зустрічі у різних містах України. Зараз у них на меті об’єднати якомога більшу кількість однодумців та залучити людей до створення осередків організації у їхньому рідному місті. Наразі у Коломиї осередку "Сили людей" ще немає.

Найвища цінність об’єднання - людина освічена, розвинута, вільна та відповідальна, яка живе у достатку. В Україні хочуть бачити громадське суспільство, високий рівень культури й духовності, міцну економіку.

Джерело: Тижневик "Дзеркало Коломиї"