друкувати


Опорна школа Коломийщини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-09-12 11:00:47

Турківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Коломийської районної ради є однією із найкращих шкіл району. Славиться вона серед освітян не тільки доброю матеріально-технічною базою, а й вагомими набутками вчителів та учнів. Переконатися в цьому і разом з тим вивчити стан готовності шкіл до опалювального сезону Володимир Дутчак, заступник директора департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації вирішив особисто.

"У Турківській школі надзвичайно вразили набутки педагогів та добра матеріально-технічна база. Заклад є опорним у Коломийському районі з вивчення досвіду роботи за системою розвивального навчання Ельконіна-Давидова", - наголосив Володимир Дутчак.

Вагомими здобутками є діяльність учнівського самоврядування, інноваційна організація навчально-виховного процесу, екологізація освіти шляхом запровадження уроків стійкого розвитку в рамках україно-шведського проекту "Екодемія", реалізація здоров’язберігаючих технологій шляхом запровадження уроків плавання. Щороку високих результатів здобувають учні у предметних учнівських олімпіадах на районному та обласному рівнях. Всі цьогорічні випускники за підсумками проведення зовнішнього незалежного оцінювання підтвердили шкільні оцінки та стали студентами ВНЗ І-ІІ та ІІІ-ІV рівнів акредитації.

Справила враження на заступника директора департаменту якісна підготовка приміщень і території Турківської школи до нового навчального року та опалювального сезону, належне дидактичне та навчально-методичне наповнення.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА