друкувати


На Прикарпатті інвалідам та ліквідаторам ЧАЕС вручили автомобілі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-08-23 04:00:21

Напередодні Дня Незалежності в Івано-Франківську відбулось урочисте вручення автомобілів інвалідам, що потребують забезпечення спецтранспорту. 15 автомобілів марки Geely Lanos придбано на суму понад 950 тисяч гривень.

Як повідомив заступник голови Івано-Франківської ОДА Роман Іваницький, від початку року в області вже вручено 34 автомобілі людям, що їх потребують.

"Цього року в області ми вже вручили 34 автомобілі, до кінця року планується ще 15 автомобілів. На ці автомобілі є офіційно зареєстрована черга, яка ніколи не має права порушитись тому, що вона жорстко контролюється прокуратурою. Тут не може бути жодних махінацій чи якихось домовленостей, все згідно чинного законодавства. Сьогодні автомобілі отримують ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, інваліди дитинства та інваліди війни", - зазначив Роман Іваницький.

Крім того, станом на серпень місяць на обліку для забезпечення автомобілями перебуває понад 2 тисячі інвалідів. 80 з яких інваліди війни з числа осіб, які безпосередньо брали участь у бойових діях під час Великої Вітчизняної війни та війни з Японією.

Джерело: Бліц-інфо