друкувати


13 млн грн на реконструкцію драмтеатру ім. І. Франка

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-08-01 02:15:15

Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації 19 липня за резульататми тендеру уклав угоду з ТОВ "Житлобуд - І" на реконструкцію Обласного драматичного театру імені Івана Франка.

Вартість угоди склала 13,03 млн грн. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

До кінця 2015 р. в драмтеатрі повинні облаштувати індивідуальну газову дахову котельню з заміною системи опалення, вентиляції, кондиціонування повітря; реконструювати системи водопостачання і каналізації, електропостачання; відремонтувати дерев’яний дах; здійснити благоустрій території - облаштувати автостоянки, зовнішні сходи, наново перекласти гранітні плити. Окрім того в глядацькій залі ковролін замінять на акустичні плити, світильники відновлять и відчистять.

Засновниками фірми "«Житлобуд - І" є Галина Прокопик та депутат Івано-Франківської облради ("Наша Україна") Ігор Олійник, голова постійної комісії з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, комунікацій та ЖКГ. За даними "ВДЗ", за останні п’ять років фірма виграла тендерів на 105,35 млн грн.

Єдиним допущеним до участі у тендері конкурентом "Житлобуду" було ТОВ "Промбуд-ІФ", засновниками котрого є Володимир Николин і Володимир Карп, відомий як керівник обласного навчально-курсового комбінату ЖКГ.

Джерело: Стик