друкувати


Коломийський спортсмен Сергій Ватюк помер невдало стрибнувши у басейн

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-07-30 03:15:53

На 52-му році життя трагічно загинув відомий коломийський спортсмен, легенда пауерліфтингу, заслужений майстер спорту, 38-разовий чемпіон та призер України, Європи і світу Сергій Ватюк.

Довідка:

Гучна спортивна кар’єра Сергія розпочалася 17 лютого 1989 року, коли в Красноярську на першому чемпіонаті колишнього Радянського Союзу із силового триборства він став чемпіоном країни. Минуло понад два десятки років, а пан Сергій не здавав позицій чемпіона. Він продовжував тішити своїх вболівальників та показувати чудові результати. Наш краянин встановив більше 200 рекордів України і був абсолютним рекордсменом нашої держави. За такі високі здобутки йому присвоїли звання заслуженого майстра спорту України. Відзначився Ватюк і на міжнародній арені. У 2009 році він виборов перше місце на чемпіонаті світу із пауерліфтингу, який проходив у Австралії.

Сергій Ватюк також працював тренером, вів здоровий спосіб життя і своїм прикладом заохочував молодь до занять спортом, адже дуже хотів зробити свій вклад в розбудову здорового суспільства. На жаль, нещасний випадок не дозволив йому зробити ще багато чого запланованого. А спортивна громадськість краю сумує з приводу смерті Сергія Ватюка.

Похорон відбудеться 31 липня о 10:00 годині. Прощання проходить у ФСК "Локомотив", що на вулиці Яворницького у Коломиї.

Джерело: НТК