друкувати


У Івано-Франківську врятували 3-річну дитину на пожежі (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-07-18 04:00:56

17 липня о 19:39 год. на пункт зв’язку оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС в області поступило повідомлення про пожежу в квартирі на 5-му поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Є.Коновальця, 146 В у Івано-Франківську. Першими пожежу помітили сусіди і одразу ж зателефонували на "101" .

До місця виклику прибули 2 чергові відділення державної пожежно-рятувальної частини №1 м.Івано-Франківська.

Одразу увійти в помешкання рятувальники не змогли, оскільки вхідні броньовані двері були зачинені. Працівники пожежно-рятувальної служби дісталися квартири за допомогою автодрабини через балкон.

На пожежі із задимленого приміщення кімнати рятувальники врятували 3-річного хлопчика. Дитина знаходилася при свідомості, однак встигла надихатися чадного газу. Рятувальники винесли врятованого хлопчика на свіже повітря і передали медикам. Потерпілу дитину з діагнозом "отруєнням чадним газом" госпіталізували в реанімаційне відділення обласної дитячої клінічної лікарні. Стан дитини середньої важкості. Внаслідок пожежі знищено побутове сміття.

А причиною пожежі, котра ледь не забрала життя малолітньої дитини, вважають фахівці, стало необережне поводження з вогнем дитини. Як з’ясувалося, 3-річний хлопчик на момент виникнення пожежі знаходився вдома сам без нагляду дорослих.

Джерело: Управління ДСНС в Івано-Франківській області