друкувати


У Івано-Франківську викладача зловили на "гарячому"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-07-13 10:15:15

Співробітники СБУ спільно з обласною прокуратурою викрили протиправну діяльність викладача одного з вищих навчальних закладів Івано-Франківська.

Викладач, користуючись службовим становищем, вимагав від дев’ятьох студентів навчальної групи по 100 доларів США за скасування заборгованості та здачу заліків з дисципліни, яку він викладає у вищі.

11 липня ц.р. у одному зі службових приміщень ВНЗ співробітники СБ України спільно зі співробітниками прокуратури затримали викладача під час одержання 900 доларів США від уповноваженого групою "боржників" студента.

Наразі за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст.368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою поєднане з вимаганням неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Шановні громадяни! Триває вступна кампанія до вищих навчальних закладів. Якщо у Вас або ваших дітей вимагають хабара за вступ чи складання іспитів, просимо вас звертатися до Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області за адресою Сахарова, 15 в обласному центрі та за номером цілодобової телефонної лінії 59-03-03. Вам гарантовані анонімність та захист ваших законних прав.

Джерело: Прес-служба Управління СБУ в Івано-Франківській області