друкувати


До Коломийської ОДПІ звернулося 12 громадян

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-07-02 06:00:05

З початку року до посадовців інспекції звернулось 6 суб’єктів підприємницької діяльності-юридичних осіб, 5 громадян міста і району та одна фізична особа-підприємець.

Найбільша кількість запитань стосувалась податку на доходи фізичних осіб - 25 відсотків. Цікавили мешканців Коломийщини також нюанси з податку на прибуток та податку на додану вартість - 16,8 відсотків, реструктуризації податкового боргу - 16,5 відсотків, подання податкової звітності - 16,5 відсотків, реєстрації та обліку платників податків - 8,4 відсотки, податкової соціальної пільги - 8,4 відсотки. Є також громадяни, яких цікавило питання працевлаштування в органах податкової служби громадян - 8,4 відсотки.

Задля налагодження тіснішого контакту з платниками податків Коломийська ОДПІ нагадує, що, відповідно до вимог Закону України від 02.10.1996р.№393/96 «Про звернення громадян», звернутись до фахівців служби можна як усно, так і письмово. У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. А щодо письмового звернення, то без зазначення місця проживання, підпису автора, а також коли неможливо встановити авторство, воно визнається анонімним і розгляду не підлягає. Втім, як показує практика, до Коломийської ОДПІ звертаються громадян, які налаштовані на ділові стосунки і тривалий партнерський діалог.

Джерело: Прес-служба Коломийської ОДПІ