друкувати


Коломийська молодь за здоровий спосіб життя

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-06-19 03:15:04

Закінчився місяць інформаційно-просвітницьких заходів в рамках проекту "Життя розквітає". Основна його місія - популяризація здорового способу життя.

Для учнів 3-7 класів Коломийський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організували програму "Плекаймо паростки талантів". Понад 70 учнів мали можливість співати під "Караоке", грати у різноманітні ігри, а також брати участь у конкурсі на краще виконання пісні.

Також з молоддю були проведені бесіди на тему "Погані та добрі звички", а також тренінг "Порви свої образи", де дітям пропонували альтернативні способи проведення дозвілля. У рамках програми була проведена гра-імпровізація "Покажи свою професію" та гра "Пастка", де учасники повинні були перетворити погані звички у добрі. Також дітям розповідали про основні правила поводження на воді та в лісі підчас відпочинку. Захід пройшов на базі пришкільних таборів ЗОШ №5 та №3 і об’єднав 56 учнів.

А для 9-класників міський центр соціальних служб організував майстер-клас "Життя не марнуй - бери і фотографуй" у парку відпочинку ім. К. Трильовського.

Для 18-ти дітей з особливими потребами та дітей із багатодітних сімей було проведено три майстер-класи по декупажу, орігамі та квілінгу в приміщенні міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Отож, місяць видався дуже плідним. Не менше важливі справи запланували працівники соціальної служби на липень-серпень.

Джерело: Коломийський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді