друкувати


Карітас організовує для дітей "Канікули з Богом"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-06-18 04:00:21

З року в рік БФ "Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії" проводить оздоровчий табір "Канікули з Богом". За п’ять років вдалося оздоровити п’ятсот дітей з усієї єпархії. Цього літа табір традиційно розпочнеться наприкінці липня у с. Дорі, неподалік міста Яремче.

Нагоду для відпочинку отримають діти-сироти, діти трудових мігрантів та діти з кризових сімей. "Канікули з Богом" - це можливість скріпити свій дух і тіло. Протягом тижня відпочинку вони постійно будуть задіяні у цікавих заходах.

Традиційно щоранку діти братимуть участь у Службі Божій, а далі цілий день буде наповнений іграми, усмішками і гарним настроєм. Вони житимуть у красивому дерев’яному будинку із затишними кімнатами.

У християнському таборі забезпечено чотириразове харчування. Кожна страва буде приготовлена з любов’ю досвідченими кухарями. Про дітей піклуватимуться вихователі, а допомагатимуть їм досвідчені волонтери.

- Ми організовуємо кожного року "Канікули з Богом" з думкою про те, що діти тут оздоровляться не лише тілом, але й морально, що достукаються до свого серця і віднайдуть спокій, а природа прадавніх Карпат допоможе їм у цьому, - розповів Тарас Бучовський, незмінний організатор дитячого літнього відпочинку.

Перший заїзд планується з 22 липня і триватиме тиждень. Потім наступні 50 дітей матимуть нагоду відпочити. Для пільгових категорій дітей перебування у таборі буде вартувати менше. Всі інші діти можуть оздоровитися у Дорі за 550 грн. Ці кошти, звісно, не покривають всі витрати, але головний пріоритет для Карітасу - це можливість надати якісний відпочинок і зробити його доступним для кожної сім’ї.

Для запису на літній табір "Канікули з Богом" та для отримання більш детальної інформації звертайтеся за тел. (097)8113763 - Тарас Бучовський та за адресою: вул. С. Петлюри, 98.

Джерело: Прес-служба БФ "Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії"