друкувати


Депутат Коломийської міськради побажав газеті "здохнути пошвидше"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-06-18 09:15:19

Вчора відбулась позачергова сесія Коломийської міськради, яка була скликана з приводу нещодавніх корупційних подій у коломийській Ратуші.

Як писав Стик, проти першого заступника міського голови Тараса Яворського та головного архітектора міста Юрія Процюка відкрито кримінальне провадження за підозрою у вимаганні грошей за надання дозвільної документації на встановлення торгових точок.

Гарячих та емоційних виступів було вдосталь. Зокрема, виступ однопартійця міського голови Коломиї з фракції УНП містив далеко не найкращі побажання місцевій пресі..

Звертаючись з трибуни до Віктора Фітьо, головного редактора газети «Коломийська правда», депутат сказав: "НАДІЮСЬ, ЩО "КОЛОМИЙСЬКА ПРАВДА" СКОРО ЗДОХНЕ".

Як прокоментували в "Коломийській правді", такі агресивні побажання лише через те, що завдяки газеті не вдалося приховати від міста факт відкриття кримінального провадження проти Тараса Яворського та головного архітектора Юрія Процюка за підозрою у вимаганні грошей за надання підприємцям дозвільної документації, а також усі деталі справи.