друкувати


Французи хочуть на Прикарпатті будувати завод з виробництва гіпсокартону

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-05-30 06:00:35

Вчора, 29 травня, представники міжнародної промислової групи "Сен-Гобен" (Франція), у планах якої - спорудження в Івано-Франківську заводу з виробництва гіпсокартону, зустрілися з головою облдержадміністрації Михайлом Вишиванюком, повідомили в прес-службі Івано-Франківської ОДА.

У зустрічі з представниками компанії також взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Василь Плавюк та Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус.

"Повністю задоволений результатами зустрічі з губернатором", - зазначив у коментарі журналістам генеральний представник компанії у країнах СНД Ванзак Деперей. Він особисто запевнив, що буде підтримувати реалізацію проекту.

Представники "Сен-Гобену" оглянули майданчик, який планують придбати для будівництва заводу. За словами міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса, земельна ділянка, де у перспективі будуть розміщені споруди підприємства, знаходиться у Хриплинській зоні.

Хриплинська сільська рада, як зазначив Віктор Анушкевичус, у разі позитивного вирішення питання щодо будівництва заводу "Сен-Гобен" готова додатково виділити ще 9 гектарів землі.

"Вважаю, що інвестор отримав повний карт-бланш з боку обласної та міської влади", - підкреслив міський голова.

Джерело: ЗІК