друкувати


Питання будівництва басейну у Коломиї зрушилось з мертвої точки

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2013-05-30 10:00:14

Питання саме будівництва нового басейну олімпійського стандарту у Коломиї, завдяки наполегливості депутатів від опозиції, зрушилось з мертвої точки.

Перший крок до початку реалізації проекту відбувся. В управлінні архітектури, містобудування та капітального будівництва Коломийської міськради проведено тендер по проектуванню і будівництву басейну. До участі допущено три компанії, які надіслали необхідний пакет документів.

Претендують на виготовлення проектної документації компанії з Івано-Франківська та Києва.

Голова фракції "Батьківщина" в Коломийській міській раді Сергій Федчук наголосив, що дуже важливо виготовити проектну документацію, адже для цього вже виділено кошти з міського бюджету. "Чотири мільйони сто тисяч гривень виділили депутати Коломийської міської ради, аби виготовити проектно-кошторисну документацію будівництва басейну олімпійського стандарту. Адже наявність документації дасть змогу зекономити міські кошти та шукати альтернативні варіанти для фінансування будівництва басейну", - розповів Сергій Федчук.

Присутній на тендері голова бюджетної комісії Михайло Комісарук підтримав свого колегу і додав, що до Міністерства молоді та спорту України вже направлено звернення про сприяння та допомогу у будівництві басейну. "Тож ми просто зобов’язані виготовити проектно-кошторисну документацію. Тільки у випадку її наявності зможемо претендувати на виділення коштів на будівництво басейну з державного бюджету", - підсумував М. Комісарук.

Наразі тендерна комісія розпочала обговорення пропозицій.

Автор: Олександра ЩЕРБАКОВА, тижневик "Коломийські ВІСТИ"